Aanbod & Prijslijst

BV

BV

BV


BV

BV

Handen & nagels

Je handen zijn je visitekaartje. Mooie verzorgde handen en nagels zijn dus zeker geen overbodige luxe! Weet je niet goed wat te kiezen?

Bekijk dan zeker het aanbod met een woordje uitleg en de prijzen, zo kiest u makkelijk wat best bij u past. Toch nog vragen? Bel of stuur mij gerust!


Manicure:

Klassiek: 20 euro

Luxe manicure: 30 euro

Lakken: 8 euro


Soak-off gelpolish:

full color: 32 euro

french: 34 euro

extra versteviging structuregel: 2 euro

verwijderen en verzorging: 10 euro (gratis bij nieuwe set)

naturelle versteviging: ( vitagel/fibergel ): 30 euro

herstelling silk + versteviging: 0,75 euro


Gel:

verwijderen + verzorging: 12 euro OF 10 euro bij plaatsing van Gelish.


Nailart:

prijzen variëren tussen 0,25 euro en 2 euro afhankelijk van het materiaal en de tijdsduur.


Verlenging:

verlenging tips/sjablonen: 1,50 euro/nagel - 10 euro/set

Softtips Gelish: 15 euro/set


*Verwijderen soak-off, perfect DIP, gel of polygel  ander salon + verzorging: 12 euro


Voetjes:

Mooie, verzorgde voetjes (kan met of zonder Spa-voetverzorging geboekt worden)

Gelish full color / french: 30 euro

Spa voetverzorging + gelish: 55 euro

Huidverzorging:


Gelaat:


•Teenagers Basis gelaatsverzorging: (tot 18jaar)


Basisverzorging aangepast aan uw huidtype, voor een snelle opfrissing van de huid met een reiniging, peeling, serum en masker en korte massage (alles aangepast aan de behoefte van uw huid)

Kalmeren -Zuiveren -Hydrateren


Prijs: 35€ 

+ supplement hydra-microdermabrasie 15€•Essential:


Gepersonaliseerde verzorging, ook voor de meest gevoelige en allergische huidtypes om je huid terug in balans te krijgen en uw schoonheid te bewaren, dat alles gecombineerd met een intens wellnessgevoel en een ontspannende gelaatsmassage. Er wordt rekening gehouden met je huidtype en de noden van je huid.


Prijs: 55€ Duur: 60min.


•Likami facial care:


Geniet van een heerlijk ontspannende gelaatsverzorging met de biologische, botanische huidverzorgingsproducten van Likami.

We gebruiken hier de LIKAMI facial Carekit, deze krijg je dan na de verzorging gewoon mee naar huis, zodat je de productjes thuis kan verder gebruiken voor jouw thuisverzorging.


Prijs: 85 euro (incl. Facial care set t.w.v. 64 euro)


•Gelaat intens luxe:


    -Collageen anti-aging vliesmasker (anti-aging)

    -Collageen softening vliesmasker (kalmeren)

    -MEN (Specifieke verzorging helemaal aangepast aan de delicate en veeleisende huid          van de man)


Bij deze behandelingen gebruiken we een 100% collageenvlies dat verrijkt is met hyaluron. Het geheel vormt een verfrissend masker met flexibele toepassing. Deze behandeling bestrijdt kleine rimpeltjes, ze verzacht de huid waar nodig en maakt de huid weer glad. Een luxe, intensieve beleving met onmiddellijk resultaat. Hals, decolleté, schouders en nek worden mee opgenomen in de behandeling, armen en handen of onderbenen en voeten krijgen een ontspannende massage tijdens de inwerktijd van het tweede masker 


Prijs: 75€  Duur: +-90 min.


•Gelaat intens luxe+:


-Hydralift

De hydra lift behandeling biedt een intensieve hydratatie, verstevigd en verhoogt de elasticiteit van de huid. De vochtreserves worden aangevuld en de huidcellen worden gestimuleerd om meer collageen en elastinevezels aan te maken. Andere ultra-hydraterende en beschermende werkstoffen zorgen voor een stralende teint. Geeft een onmiddellijk liftend effect en verbetert de vochtbalans op ieder niveau.

Bij de reiniging maken we gebruik van het hydrapeel / hydradermabrasie toestel.


De HydroPeelmachine is een niet-invasieve reinigings-, hydratatie- en revitalisatiemethode van het gelaat. Ze combineert reiniging, hydratatie, verjonging, verheldering en antioxiderende bescherming. De zuiging, op basis van water en microbelletjes, is een combinatie van niet invasieve technieken. Deze maken een diepe reiniging mogelijk door onzuiverheden, dode huid, zwarte puntjes en keratineresidu’s in de haarfollikels af te schilferen en weg te voeren. De haarfollikels worden vervolgens gehydrateerd en gevoed, zodat de huid er weer zacht en schitterend uitziet. Het handvat van het apparaat is voorzien van een spiraalvormig opzetstuk, waardoor het gedurende de hele sessie in contact kan blijven met de huid.


Prijs: 85€  Duur: +-90 min.


Huidverbetering:


                                No miracles, just science.Huidverbetering en huidverzorging worden vaak in één adem genoemd.

Toch zijn ze zeer verschillend. Bij huidverzorging wordt je huid geconditioneerd met verzorgende maskers en/of ontspannende massages waardoor ze meer glad en soepel wordt gehouden.

Wil je echt je huid verbeteren en/of verjongen, dan spreekt men over huidverbetering. Pigmentvlekken, rimpels, couperose, acne, grove poriën, ... worden namelijk met huidverzorging alleen niet opgelost.

De gespecialiseerde behandelingen zijn hierbij meer gericht op het herstellen en het verbeteren van de huid. De producten hebben een hoge concentratie aan actieve werkstoffen, waardoor de huid op een natuurlijke manier positief wordt beïnvloed.


* Chemische peelings of Fruitzuurpeelings:


Met de gecombineerde peelings 2.0 van Celestetic kunnen we de verzorging aanpassen aan de behoeften van jouw huid en elk huidprobleem aanpakken. Deze formules zijn klaar voor gebruik. Dankzij de brede waaier aan peelings kunnen bijna alle huidproblemen behandeld worden en kan zelfs de ‘zoning-’ of de ‘mapping’-techniek toegepast worden waarmee we een verzorging op maat kunnen aanbieden en verschillende soorten peelings op meerdere zones van het gelaat kan uitvoeren.HET EFFECT VAN EEN PEELING VERSTERKEN VIA MICRONEEDLING OF ELEKTROPORATIE

Het effect van een peeling kan worden geoptimaliseerd via andere technieken zoals microneedling of elektroporatie. Deze technieken kunnen na de peeling worden toegepast en gecombineerd worden met oplossingen met een hoge dosis actieve bestanddelen. Microneedling en elektroporatie zorgen ervoor dat de actieve bestanddelen zeer diep, tot 95 % in de opperhuid kunnen doordringen.

Dankzij de Multi Technic behandeling van Celestetic kunnen we verschillende zeer doeltreffende technieken voor het gelaat combineren, aangepast aan de noden van jouw huid.


De peelings worden rechtstreeks op de huid aangebracht. We kunnen meerdere oplossingen op verschillende zones toepassen om meerdere problemen in één sessie te behandelen. De peelings hebben een bepaalde inwerktijd van enkele minuten en worden nadien geneutraliseerd, nadien brengen we een crème of masker aan om de huid te kalmeren. Het is normaal dat de je het gevoel zal hebben dat de huid prikt en dat de huid rood kleurt.

We kunnen de behandeling ook eindigen met fototherapie om de verkregen resultaten te optimaliseren en de huid te kalmeren.

* Microneedling:


Wat is microneedling?


Professionele microneedling is een natuurlijke regeneratiemethode van de huid door biofysische en chemische stimulatie. Met behulp van een pen uitgerust met meerdere micronaalden, maken we een reeks microperforaties in de opperhuid, die een gunstig effect hebben op heel wat huidproblemen. Het is een uiterst doeltreffende methode ter bestrijding van verouderingstekenen zoals een verslapte huid of rimpels, maar ook tegen imperfecties zoals acne of pigmentvlekken. Het eerste gebruik van microneedling gaat duizenden jaren terug tot de oudheid, toen de techniek al door de traditionele Chinese geneeskunde werd aangewend. Destijds werd microneedling niet enkel geprezen om de gunstige effecten tegen rimpels en littekens, maar de Chinezen waren ook overtuigd van de weldaden die deze methode had voor de algemene gezondheid.   


Hoe werkt professionele microneedling?


Met deze techniek worden verschillende microperforaties in de huid gemaakt, die microkanaaltjes creëren die tot in de lederhuid doordringen. Daarna volgt een genezingsproces en wordt de synthese van collageen- en elastinevezels op natuurlijke wijze geactiveerd. Deze techniek is onschadelijk, geurloos en heeft geen neveneffecten. Vervolgens ziet men dat de celregeneratie natuurlijk wordt versneld, wat ook wel biofysische (mechanische) stimulatie wordt genoemd. Deze techniek heeft geen enkel schadelijk effect voor het huidoppervlak. 


Met welke producten microneedling gebruiken?


Dankzij de gecreëerde microkanalen absorbeert de huid de actieve bestanddelen die de huid diepgaand doordringen. Dankzij microneedling kunnen de actieve bestanddelen uit serums aanzienlijk méér absorberen. Om ongewenste reacties te vermijden worden serums gebruikt die speciaal gemaakt werden om samen met de microneedling-techniek te gebruiken. Bij celestetic werd het C-EM-gamma speciaal bedacht en ontworpen om met electroporatie en microneedling te werken. Deze serums hebben een hoge dosis actieve bestanddelen die een aanzienlijk effect op de huid hebben. Elk serum pakt een bijzonder probleem aan. De schoonheidsspecialiste doet een beroep op de zoning- of mapping-methode en gebruikt een verschillend serum naargelang de zone van het gelaat om nóg preciezer in te grijpen.  Wat zijn de effecten van microneedling?


Zoals hierboven uitgelegd zorgen de naalden die gebruikt worden bij microneedling voor de celregeneratie, en collageen- en elastinesynthese. Het antiverouderingseffect van microneedling is dus bewezen. Dit is inderdaad zo omdat collageen ervoor zorgt dat onze weefsels soepel en gehydrateerd blijven. Wat het lichaam betreft kan microneedling zwangerschapsstriemen zichtbaar doen vervagen.


Indicaties:

 • Verslapping van de huid
 • Rimpels
 • Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken
 • Recente en oude littekens
 • Littekens veroorzaakt door acne
 • Uitgezette poriën
 • Imperfecties
 • Zwangerschapsstriemen
 • Alopecie, haaruitval, dunner wordende haarlijn
 • Fronsrimpel of neus-lippenplooi


Resultaten na een microneedling-sessie:

 • Nauwere poriën
 • Zichtbaar gladdere en zachtere huid
 • Zichtbare vervaging van pigment- en ouderdomsvlekken
 • Vervaagde acnelittekens, resultaat zichtbaar na ongeveer 4 weken na de eerste sessie
 • Nieuwe haargroei, dichtere haarlijn
 • Zichtbare impact op rimpels
 • Minder zichtbare zwangerschapsstriemen
* Bio-LED therapie:


Fototherapie, ook wel fotostimulatie, lichttherapie of fotobiomodulatie genoemd, is een manier waarbij men de huid kan behandelen met behulp van licht geproduceerd door een LED toestel (laser met lichte intensiteit).


Deze techniek werd ontdekt in de jaren 50 in Engeland maar het is pas in de loop van de laatste 10 jaar dat zijn populariteit enorm is toegenomen binnen de medi esthetiek omwille van zijn talrijke toepassingen, zijn goede resultaten en zijn niet invasieve karakter.


Lichttherapie kan perfect gebruikt worden na een gelaatsverzorging zoals microneedling of een chemische peeling. Deze techniek zorgt er namelijk voor dat de huid sneller herstelt. Hoe werkt lichttherapie nu precies?


Een zekere hoeveelheid energie onder de vorm van fotonen wordt geabsorbeerd in de bovenste huidlaag door cellen die energiereceptoren hebben (binnen hun mitochondria). Dit leidt tot verschillende actie-reactie's met als gevolg, een versnelling van het metabolisme en de celvernieuwing (inclusief de fibroblasten). Deze extra verkregen energie laat toe alle belangrijke cellulaire functies te reactiveren.


Om overtuigd te zijn van de effectiviteit van lichtterapie is het belangrijk om eerst te begrijpen hoe het werkt. De reden waarom onze apparaten zo'n goed resultaat geven is omdat ze een echt effect hebben op de huid en haar cellen. Met het professioneel LED-apparaat voor lichttherapie of fotobiomodulatie van Celestetic kunnen we de behandeling aanpassen met verschillende LED-lampen en dus verschillende functies.


Blauwe LED

Het blauwe licht heeft een ontstekingsremmende werking op de talgklieren en een antimicrobiële werking op de bacteriën die de huid koloniseren. De blauwe LED is met andere woorden dus ontstekingsremmend. Het wordt vooral gebruikt bij de behandeling van acne en het werkt ook tegen littekens dankzij de zuiverende en helende werking op de lederhuid.


Rode LED

De rode kleur is de zichtbare kleur die het diepst in de opperhuid doordringt. Het stimuleert de fibroblasten en verhoogt de productie van collageen en elastine. Het wordt meestal gebruikt voor zijn werking op rimpels, littekens en striemen (wit en rood). Het verstrakt de poriën van de huid en stimuleert de bloedsomloop. Een behandeling met de rode LED lamp wordt ook wel rood lichttherapie genoemd.


Infrarode LED

Het heeft een uiterst krachtige ontstekingsremmende en helende werking en stimuleert het celherstel. Het dringt door in de dermis 4 mm diep.Voordelen


 • Ideale complementaire behandeling bij alle gelaatsbehandelingen
 • Vermindert de roodheid post peeling/radiofrequentie met meer dan 65%
 • Keuze uit: rood, blauw, infrarrood licht
 • Kalmeert en verzorgt dadelijk zonnebrand en brandwonden
 • Vermindert de afschilvereringsperiode bij peelings met 55%
 • Zwakt acne af met 50% en matifiëert de vette huid in twee sessies
 • Een efficiënt middel om striemen en littekens te vervagen
 • Vermindert roodheid en chronische ontstekingen
 • Vermindert haaruitval door alle mogelijke oorzaken (stress, hormonaal, enz…)
 • Verhoogt de densiteit van het haar met 25% en versnelt de haargroei met 39% (resultaat na 10 sessies) 

Prijzen:


- BioLed 20 min. incl. Clephar Fresh-up     50 euro

- Hydrapeel + BioLed                                    80 euro

- Hydrapeel + microneedling + BioLed      100 euro

- Hydrapeel + Peeling + BioLed                    95 euro *HERFSTPROMO T.E.M. 30/11 - 10 euro

- Multitechniek behandeling                      145 euro * HERFSTPROMO T.EM. 30/11 - 15 euo


- Supplement Hydrapeel of BioLed teenagers    15 euro

- Supplement Hydrapeel of BioLed                      25 euro


Lichaam:


- Hals en decolletté behandeling met ampulle en vliesmasker: 25 euro (in combinatie bij iedere gelaatsbehandeling)

- Rugbehandeling CLEPHAR:             45 euro

- Bio-Led:                                              40 euro

- Rugbehandeling Acne + BioLed:     55 euro


- Luxe handverzorging:

Collageen behandeling handen.

Bestaat onder andere uit een reiniging, peeling, collageen vliesmasker en massage: 30 euro

(boekt u deze behandeling als supplement bij gelish: 20 euro)


-Paraffinebad handen:

Handbadje, scrub, verzorging, collageencreme + Paraffinepakking, handcreme: 30 euro

(boekt u deze behandeling als supplement bij gelish: 25 euro)


- Spa voet-/handverzorging:

Voet-/ handbadje, scrub, verzorging, masker en massage: 30 euro

(boekt u deze behandeling als supplement bij gelish: 25 euro)


Massage:


Losse keuzes: (u kan deze zowel los als bij een andere behandeling boeken, combineren bij andere behandelingen = -10% korting)


Hoofd, nek & schouders:        prijs: 30 euro       duur: +-30 min.

Rug:                                            prijs: 30 euro       duur: +-30 min.

Benen volledig & voetjes:        prijs: 40 euro       duur:  +-40min.

Onderbenen & voetjes:           prijs: 30 euro       duur:  +-30min.

Armen volledig & handen:      prijs: 30 euro       duur:  +-30 min.

Onderarmen & handen:          prijs: 30 euro       duur:  +-30 min.

Oorkaarsmassage:                  prijs: 45 euro       duur:  +-45 min.   

Volledige lichaamsmassage:  prijs: 60 euro       duur:  +-60 min.Wax Service:


U kan bij ons ook terecht voor ontahringen met warme wax, armen, benen, oksels, bikini (geen full bikini)Vrouw:


Wax & go Bovenlip/kin:                                                        9 euro

Wax & go wangen:                                                               12 euro

Wax & go oksels:                                                                  12 euro

Wax & go armen:                                                                 27 euro

Wax & go onder-/bovenarm:                                             15 euro

Wax en go buik:                                                                   15 euro

Wax & go bikini (sliprand):                                                 12 euro

Wax & go Extended (iets verder dan de sliprand):         15 euro

Wax & go benen:                                                                 29 euro

Wax & go boven-/onderbeen:                                           18 euro


Man:


Geen intieme zone!


Wax & go schouders:                                      15 euro

Wax & go borst:                                               22 euro

Wax & go rug:                                                  22 euro

Wax & go schouders, rug & borst:                50 euro


Lashes & Brows


L'avely wimperlift:

Wimperlifting of lashlifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder wimperextensions aan te brengen.

De wimpers worden met behulp van siliconen pads vanaf de wortel gekrult en geverfd.

Het is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers.

Het resultaat blijft 6 tot 8 weken zichtbaar.

Bij deze behandeling worden de wimpers optisch verlengd en geeft het een sprekende blik.  U hoeft geen mascara of wimperkrultang meer te gebruiken, het voelt licht en natuurlijk aan, je ogen lijken groter en je hebt een open blik, het is niet schadelijk voor je wimpers en het is bestendig tegen water, douchen, zwemmen, slapen,..


- wimperlift incl. kleuren:  55 euro  Wenkbrauwstyling:

We meten en tekenen de vorm die best bij uw wensen en gelaat past, we bereiden de huid voor op het waxen & tweezen en nemen dan de haartjes buiten de vorm weg met wax en werken af met het pincet om dan de indien gewenst de wenkbrauwhaartjes of wenkbrauwhaartjes en onderliggende huid te kleuren met verf of henna, dan gaan we de huid koelen en kalmeren en werken we de wenkbrauw af met make-up.


uittekenen en bepalen van de juiste vorm is de éérste en de belangrijkste stap!

Wij doen niet aan hop wax erop en in 5 min. buiten.- Brow shaping classic (waxen/tweezen):                                               12 euro

- Touch up + (uitmeten, waxen/tweezen):                                                  15 euro

- New look (vorm bepalen, uitmeten, waxen/tweezen, afwerking make-up):   20 euro

- Brow Lamination                                                                                 45 euro


- Tinting:

     - Gewone wenkbrauwverf:   10 euro

           gewone wenkbrauwverf blijft +- 2 dagen op de huid & 2 - 4 weken op de wenkbrauwhaartjes.

     - Henna verven:   18 euro

           henna blijft +- 2 weken op de huid & +- 4 weken op de wenkbrauwhaartjes


- Brow lamination: 

Bij deze behandeling gaan we zoals bij een wimperlift de haartjes liften, voor een voller en bushy effect zoals nu enorm hip en trendy is!


Prijs: 45 euro


- Supplement:  clephar anti-aging eye-collagen pads tijdens uw wenkbrauwstyling: 15 euroProteïnedieet Lignavita  - Pro10Pharma

- Intakegesprek + weging: 30 euro +- 1u (u ontvangt ook een proefpakket en boek)

- Opvolging + begeleiding: 10 euro (15 euro opvolging na het dieet)

- BIA meting (lichaamsanalyse + uitleg + uitprint): 15 euro

- Lignavita kookboek: 14,95 euro

- Shaker: 3,50 euro


Alle prijzen zijn inclusief btw en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

U kan cash of met uw bankkaart betalen.

"Happy Girls are the Prettiest!"